ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2014

2014-05-12 11:35

Π.Ο.Ψ. - Α.Ο. ΚΩΦΩΝ 2-1

Προτελευταίο παιχνίδι της φετινής σαιζόν απο δύο ομάδες, βαθμολογικά αδιάφορες, που ζητούσαν μόνο το καλό αποτέλεσμα, με λίγες φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες . Η ομάδα μας προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και διπλασίασε τα τερματά της στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για να μειώσει το σκόρ η αντίπαλη ομάδα περί τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Κακό θέαμα και απο τις δύο ομάδες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Τα γκόλ σημείωσαν οι Κοντογάννης και με έξοχη ασίστ του Χρυσικού ο Καρανάσιος. Έμεινε ακόμη μία αγωνιστική πρίν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Γερός (Παπανδρέου), Πατέλης, Σακκάς (Μεντάκης), Παπαπέτρου, Βερρόπουλος, Καρανάσιος, Ρετζόπουλος, Χρυσικός, Σφήκας, Κοντογιάννης (Βασιλάκης).

ΑΚ. Β. ΛΑΚΗ - Π.Ο.Ψ. (ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ)  0-2

Το τελευταίο παιχνίδι για τα μικρά αστεράκια, σε μια ομολογουμένως πολύ καλή αγωνιστική σαιζόν.  Τα παιδιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με τον καιρό δένουν και λειτουργούν σαν ομάδα. Ο αγώνας ήταν πολύ συναρπαστικός με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Απο τον τερματοφύλακα την άμυνα το κέντρο και τέλος την επίθεση όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν βοήθησαν για την νίκη.

'Ολη την φετινή χρονιά απέδειξαν ότι έχουν μέλλον σαν ομάδα και οι διακρίσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Συγχαρτήρια στους μικρούς αθλητές και τους προπονητές. Συγχαρτήρια και στους γονείς που βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα, που ακολουθούσαν την ομάδα στους εντός και εκτός έδρας αγώνες. Από ατυχίες και κάποια πτώση στην απόδοση της ομάδας στο μέσο της σαιζόν, δεν κατάφεραν οι μικροί να πάρουν μια καλύτερη θέση μέσα στην πρώτη τριάδα, αλλά και η τέταρτη θέση που κατέλαβαν είναι αρκετά καλή.

Οι προπονήσεις και οι συναντήσεις της ομάδας θα συνεχισθούν για αρκετό καιρό ακόμη. Θα γίνουν αρκετά φιλικά παιχνίδια με άλλες ομάδες με συμμετοχή όλων των παικτών της ακαδημίας.

 

Πίσω