ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22-23 ΜΑΡΤΙΟΥ

2014-03-19 08:07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - Π.Ο.Ψ.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 10:00 πμ η ομάδα μας δίνει ένα παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα του Ολυμπιακού Κυψέλης στο γήπεδο της Αλεπότρυπας. Η αντίπαλη ομάδα είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση απο την δική μας οπότε η καλή εμφάνιση και η νίκη είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών μας και για την συγκομιδή βαθμών. Όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την προσπάθεια της ομάδας.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια)

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας.  Οι  μικροί ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη μετά απο τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Η νίκη αποκτά τεράστια σημασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί θα τους φέρει πιό κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση μιας απο τις τρείς πρώτες θέσεις του ομίλου τους.

 

Π.Ο.Ψ. (Junior) - ST. CATHRINE

Θεωρητικά ένα παιχνίδι εντός έδρας αλλά χωρίς έδρα μιάς και παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου λόγω έλλειψης γηπέδου. Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία βαθμολογικά είναι παραπάνω απο την δική μας. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά δεν ανταμοίβονται απο την πολυπόθητη νίκη.

 

Πίσω