ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29-30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

2014-03-26 21:51


 

Π.Ο.Ψ. - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 16:00 πμ η ομάδα μας δίνει ένα παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα της Θύελλας Περιστερίου στο γήπεδο του Κ.Χαλανδρίου. Θεωρητικά ένα παιχνίδι μονόδρομος. Η καλή εμφάνιση και η νίκη είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών μας και για την συγκομιδή βαθμών. Όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την προσπάθεια της ομάδας.


Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια) - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας.  Τέσσερις αγωνιστικές πρίν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι μικροί ποδοσφαιριστές μας θα προσπαθήσουν να δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη μετά απο τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. 

 

Π.Ο.Ψ. (Junior) - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Θεωρητικά ένα παιχνίδι εντός έδρας αλλά χωρίς έδρα μιάς και παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου λόγω έλλειψης γηπέδου. Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία βαθμολογικά είναι παραπάνω απο την δική μας. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά δεν ανταμοίβονται απο την πολυπόθητη νίκη.


 
Πίσω