ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

2014-04-07 11:46


 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ - Π.Ο.Ψ. 0-1

Επιτέλους νίκη μετά απο αρκετές αγωνιστικές. Έπειτα απο μία αρκετά καλή εμφάνιση καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε πολύ ηψηλότερη θέση απο την δική μας. Μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα το οποίο δεχθήκαμε αναμενόμενη πίεση απο την αντίπαλη ομάδα, ισσοροπήσαμε το παιχνίδι κλείσαμε τους διαδρόμους και με σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκόρ με σούτ του Σφήκα. Δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει φάσεις μπροστά απο την εστία του Παπαϊωάννου εκτός απο το τέλος του αγώνα σε μια ασυνενοησία της άμυνας και του τερματοφύλακα η μπάλα ευτυχώς κατέληξε άουτ. Συγχαρτήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστηκότητα και το πάθος που επέδειξαν.

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Παπανδρέου, Γερός, Πατέλης, Βασιλάκης, Κολέσσιας, Καρανάσιος (Ρετζόπουλος), Ντότσι (Σακκάς), Σφήκας, Χρυσικός, Κοντογιάννης (Κουγιουμτζόγλου).

ΑΧ. Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια)  4-5

 

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο οι μικροί μπόμπιρες προηγήθηκαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με σκόρ 3-0 και έτσι το παιχνίδι απαίκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Με συντήρηση δυνάμεων, πολλές αλλαγές με σκοπό να αγωνισθούν όλα τα παιδιά και με λίγη χαλάρωση το παιχνίδι έληξε με τελική νίκη των μικρών με σκόρ 5-4.

Αγωνίσθηκαν οι : Τσοτογλου, Ανυφαντής, Βασιλακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λαψάτης, Ταρασίδης Ν., Δουλάμης Δ.,Δουλάμης Θ.,Κώτης,Δουγέκος.

ΕΡΜΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Π.Ο.Ψ. (Junior)  6-1

 

 

Πίσω