ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 8 & 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

2014-03-10 09:21

ΤΑΤΑΥΛΑ - Π.Ο.Ψ. 4-1

Ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα είναι βαρύ για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. Δυστυχώς απο ισάριθμα αμυντικά λάθη κυρίως απο απειρία των παικτών και του τερματοφύλακα το σκόρ έφθασε σε αυτό το ύψος, καθώς και απο τις πολύ λανθασμένες και κακές υποδείξεις του Α΄ επόπτη, σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχασε τις φάσεις και το τέταρτο γκόλ ήταν σε καταφανέστατη θέση οφ σάιντ ο αντίπαλος παίκτης.

Αγωνίσθηκαν οι : Κοτα, Παπανδρέου, Σφήκας, Γερός, Κολέσσιας, Μεντάκης (Βελιμπασάκης), Ντότσι, Χρυσικός, Παπαδημητρίου (Κουγιουμτζόγλου), Κοντογιάννης (Παπαϊωάννου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια) 3-0

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους μπόμπιρες. Έχασαν ένα παιχνίδι απο καθαρά λάθη της άμυνας. Και οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες με περισσότερες φάσεις απο την πλευρά των γηπεδούχων. Ο τερματοφύλακας ήταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα και έβγαλε αρκετές φάσεις, έαν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση αμυντικά θα είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα απο των αγώνα. Τα τρία γκόλ μπήκαν σε διάστημα 7-8 λεπτών που χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση των αμυντικών. Το πάλεψαν τα παιδιά όσο μπορούσαν αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αγωνίσθηκαν : Τσοτόγλου, Κώτης, Δουλάμης Δ.,Δουγέκος,Γεωργακόπουλος,Ανυφαντής,Βασιλακόπουλος,Παρετζόγλου.

 

Π.Ο.Ψ. (Junior) - Δ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 0-3

Παρά την καλή εμφάνιση ήττα το τελικό αποτέλεσμα. Το παλεύουν τα παιδιά, παρ΄ όλο που είναι η δεύτερη χρονιά που παίζουν μαζί.

Πίσω