Α.Ε. ΙΛΙΟΥ - Π.Ο.Ψ. 0-3

2015-02-07 21:56

 

 

Την συνεχόμενα ανοδική της πορεία πιστοποιεί η ομάδα μας μετά την νέα νίκη με  0-3, που συνοδεύτηκε από εκπληκτική εμφάνιση εκτός έδρας αυτή την φορά, κόντρα στην ομάδα της Α.Ε. ΙΛΙΟΥ.

Στημένη άριστα στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή μας Δημήτρη Δημόπουλο δεν άφησε κενούς διαδρόμους στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, με συνεχείς αλληλοκαλύψεις, να απειλήσουν την εστία του Παπαϊωάννου. Το σκορ άνοιξε μετά απο εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Χρυσικός στο 21΄ λεπτό  αφήνοντας άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μετά από φοβερή πάσα του Παπαπέτρου ο Καρανάσιος με δυνατό πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή διπλασίασε το δείκτη του σκορ.

Το ίδιο σκηνικό και στο Β΄ ημίχρονο με λιγότερες όμως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Περισσότερο προσπάθησαν οι παίκτες μας να διαχειριστούν αυτή την πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο 86’ λεπτό όμως άλλαξαν γνώμη και μετά από πολύ γρήγορη αντεπίθεση και συνδυασμούς ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Σοφιανός σφράγισε το ματς με ένα εξαιρετικό σουτ γράφοντας το τελικό 3-0.

Δεν υπάρχουν υστερήσαντες, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

 Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Παπαπέτρου, Σφήκας, Πατέλης, Κουταλής, Κολέσσιας, Χρυσικός, Καρανάσιος, Βασιλείου, Σάμαα, Σπαρίδης, Βερρόπουλος, Ουόγκο, Σοφιανός.

 

Πίσω