ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3 & 4 ΜΑΙΟΥ 2014

2014-05-04 20:11

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ - Π.Ο.Ψ.  3-2

Ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σαιζόν απο δύο ομάδες, βαθμολογικά αδιάφορες, που ζητούσαν μόνο την νίκη, με πολλές φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες και με εναλλαγή συναισθημάτων απο την διακύμανση του σκόρ. Αρκετά δυνατός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ενα επιθετικό παιχνίδι και απο τους δύο αντιπάλους με περισσότερες ευκαιρίες για γκόλ απο την ομάδα του ΠΟΨ. Δεν στάθηκε τυχερή να χαμογελάσει στο τέλος η ομάδα μας, δέχθηκε παιδαριώδη γκόλ με μεγάλη ευθύνη του τερματοφύλακα και των αμυντικών. Τα γκόλ σημείωσαν οι Σφήκας και Χρυσικός. Απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές πρίν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνίσθηκαν οι : Κοτάς, Παπανδρέου (65' Παπαϊωάννου), Γερός, Πατέλης, Παπαπέτρου, Βερρόπουλος, Καρανάσιος, Ρετζόπουλος, Χρυσικός, Σφήκας (69' Κουγιουμτζόγλου), Κοντογιάννης (46' Κολέσσιας).

Π.Ο.Ψ. (ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ) - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-1

Ενα πολύ καλό παιχνίδι έγινε τις μεσημεριανές ώρες ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο παρά μόνο το γόητρο της νίκης. Σκληρό παιχνίδι απο τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές με πολλά φάουλ. Ενα γεμάτο πρώτο ημίχρονο απο φάσεις και γκόλ. Προηγήθηκε 3-0 η ομάδα μας στο πρώτο μέρος, με συντήρηση δυνάμεων και πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος πήραν τελικά την νίκη με σκόρ 3-1. Προηγήθηκε ανύπαρκτο πέναλτι του Δουλάμη Θ.

Αγωνίσθηκαν οι : Τσότογλου, Δουγέκος, Ανυφαντής, Δουλάμης Δ., Δουλάμης Θ., Γεωργακόπουλος, Ταρασίδης, Βασιλακόπουλος, Λαψάτης.

Πίσω