ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ - Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ 0-1

2014-12-15 09:28

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικότερα στο Β’ ημίχρονο ξεπεράσαμε το εμπόδιο της πολύ νεανικής ομάδας της Δάφνης Αθηνών με το φτωχό 1-0. Το γκόλ στο 79’ λεπτό, μετά από συνεχή πίεση μπροστά από τα καρέ του αντιπάλου, με σκόρερ τον Χρυσικό.

Τα δύο οριζόντια δοκάρια και οι ανεπανάληπτες ευκαιρίες μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κράτησαν το σκόρ σε χαμηλά επίπεδα. Η ομάδα στήθηκε πολύ καλά από τον προπονητή μας Δημήτρη Δημόπουλο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, στην διάρκεια του παιχνιδιού, παρά μόνο σε μία φάση, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας Παπαϊωάννου με σωστή αντίδραση απέκρουσε το κοντινό πλασέ.

Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν αλλά και στα παιδιά που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας έτοιμα όταν τους το ζητήσει ο προπονητής τους  να αγωνισθούν για την ομάδα τους.

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάνου, Παπαπέτρου, Σφήκας, Πατέλης, Κολέσσιας, Βασιλάκης, Ουόγκο, Αναγνωστόπουλος Η. (Ναστούλης), Χρυσικός, Βερρόπουλος, Νικολαϊδης (Καρανάσιος), Μεντάκης.

 

Πίσω