ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

2014-02-01 13:20

 

         Πολλά χαμόγελα στην κοπή πίτας του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του αθλητικού κέντρου Ν.Ψυχικού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετοί επίσημοι, γονείς, παίκτες και προπονητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου και κολύμβησης του συλλόγου.

Χαμόγελα από τους μικρούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές και κολυμβητές με την αναμενόμενη προσμονή να βρουν το φλουρί με το αντίστοιχο δώρο.

Χαμόγελα ικανοποίησης από την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, τους προπονητές Μπάμπη Κολέσσια, Κώστα Τασιούλη, Δημήτρη Βερρόπουλο και Δημήτρη Σφήκα.

Χαμόγελα για τη μεγάλη συμμετοχή των μικρών παιδιών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και κολύμβησης που φτάνουν πλέον σε αριθμό κοντά στα 100!!. Ένδειξη ελπίδας για την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και τον σωστό προσανατολισμό των παιδιών.

Χαμόγελα από τους γονείς των μικρών αθλητών που -έτσι κι αλλιώς- τους συμπαραστέκονται, τους καμαρώνουν και τους χειροκροτούν σε κάθε τους δραστηριότητα.

Οι τυχεροί στους οποίους έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου που κέρδισε μια μηνιαία συνδρομή από το τμήμα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας, ο Βελιμπασάκης Εμμανουήλ και ο Ντότσι Βέχμπι από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου που κέρδισαν από 50,00 euro έκαστος και δεν βρέθηκε ακόμη ο τυχερός ή η τυχερή από το τμήμα της κολύμβησης.

Πίσω