ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ 1-1

2014-02-02 15:12

Ισσόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα με σκόρ 1-1 το πρωϊ της Κυριακής στο γήπεδο Ορυζομύλων Αιγάλεω μεταξύ του Κρόνου Αιγάλεω και του Π.Ο.Ψ.

Νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα του ΠΟΨ η οποία αδικείται απο το τελικό αποτέλεσμα, με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον 2 γκόλ ακόμη εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του μπροστά απο την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το σκόρ άνοιξε στις αρχές του β' ημιχρόνου με κεφαλιά απο κόρνερ και ολιγορία στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα να προηγηθεί η ομάδα του Κρόνου. Απο την ψυχρολουσία υπήρξε ενα διάστημα έως το 60' λεπτό περίπου που δεν μπορούσε η ομάδα του ΠΟΨ να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα. Απο εκεί και πέρα υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο η οποία δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων (κάθετο δοκάρι, τουλάχιστον δύο περιπτώσεις πέναλτυ που δεν έδωσε ο διαιτητής) και ήρθε η ισσοπαλία στα τελευταία λεπτά με γκόλ του Χρυσικού.

Αξίζουν συγχαρτήρια στους παίκτες του ΠΟΨ για την αγωνιστική πειθαρχεία που έδειξαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός για ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας.

Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν :

 Παπαϊωάννου, Παπανδρέου, Βασιλάκης, Γερός, Πατέλης, Μεντάκης (Βασιλόπουλος), Βέχμπι, Χρυσικός, Παπαδημητρίου (Ρετζόπουλος), Κοντογιάννης (Τσέκος).

 

Πίσω