ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22-23/02/14

2014-02-22 18:44

 

Π.Ο.Ψ. - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2-1

Επιτέλους νίκη. Μετά απο ενα πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του ΠΟΨ και καλή διαχείριση στο δεύτερο κατάφερε να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 2-1. Χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ποτε ο Παπαδημητρίου και πότε ο Ντοτσι, για να διευρύνουν το σκόρ.  Το γκολ για τους αντιπάλους προήλθε απο ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα στο τέλος το ματς να εξελιχθεί σε θρίλερ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Αγωνίσθηκαν οι : Κοτα, Παπαπέτρου, Σφήκας, Γερός, Πατέλης, Κολέσσιας (Μεντάκης), Ντότσι, Βελιμπασ'ακης, Χρυσικός, Παπαδημητρίου (Κουγιουμτζόγλου), Κοντογιάννης (Βασιλάκης).

Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια) - Ν.ΙΩΝΙΑ1  0-5

Ήττα για τους μπόμπιρες αυτή την φορά. Έχασαν ένα παιχνίδι απο την καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου που δικαίως βρίσκετε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το πάλεψαν τα παιδιά όσο μπορούσαν αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα το αποτέλεσμα και να προχωρήσουν στο επόμενο παιχνίδι. Άλωστε και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά που είχαν στην διάθεση τους οι προπονητές της ομάδας.

Αγωνίσθηκαν : Τσότογλου, Κώτης, Δουλάμης Δ.,Δουλάμης Α.,Ταρασίδης Ν.,Δουγέκος,Γεωργακόπουλος,Χατζηπέτρου,Λαψάτης,Ανυφαντής.

 

ΠΑΤΗΣΙΑ - Π.Ο.Ψ. (Junior) 5-2

Αρκετά καλή εμφάνιση παρά το τελικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά, παρ΄ όλο που είναι η δεύτερη χρονιά που παίζουν μαζί, σιγά σιγά θα αρχίζουν να δένουν σαν ομάδα και να φέρνουν και τα καλά αποτελέσματα. Αγωνίσθηκαν απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκετε σε αρκετά ψηλή θέση στην βαθμολογία.

 

Πίσω