ΠΟΨ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-1

2014-12-22 11:46

 

 

Την ανοδική της πορεία πιστοποιεί η ομάδα μας μετά την νέα νίκη με 2-1, που συνοδεύτηκε από εκπληκτική εμφάνιση, κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας Κεραυνό Πετρούπολης.

Στημένη άριστα στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή μας Δ.Δημόπουλο δεν άφησε κενούς διαδρόμους στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, με συνεχείς αλληλοκαλύψεις, να απειλήσουν την εστία του Παπαϊωάννου. Το σκόρ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σφήκας στο 20΄ λεπτό  και μέσα σε 5 λεπτά διπλασίασε το δείκτη του σκόρ ο Χρυσικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ.

Στο Β΄ ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ανέβασε την αποδοσή της και η πίεση απέδωσε στο 60΄ λεπτό όταν οι αμυντικοί μας ανέτρεψαν μέσα στην περιοχή τον αντίπαλο επιθετικό. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες η πρώτη μετά από άριστη εκτέλεση κόρνερ του Σφήκα δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα και η δεύτερη με τον Ναστούλη μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

Δεν υπάρχουν υστερήσαντες, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

 

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Παπαπέτρου, Σφήκας, Πατέλης, Κουταλής, Ουόγκο, Κολέσσιας, Αναγνωστόπουλος, Βερρόπουλος, Παπανδρέου, Χρυσικός, Βασιλάκης, Ναστούλης, Καρανάσιος.

Πίσω