ΠΟΨ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1-4

2015-02-16 08:58

 

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι η ομάδα μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από τον Πανιώνιο Καισαριανής εντός έδρας.

Μας έλειψαν τα στοιχεία που εμφανίσαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές, αυτό ήταν που έπαιξε κομβικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα απέναντι σε ένα αντίπαλο που απλά ήξερε τι ήθελε από το παιχνίδι. Δεύτεροι στην μπάλα χωρίς αλληλοκαλύψεις, τραγικοί στην άμυνα, φτωχοί δημιουργικά, έτσι δεν γινόταν να έχουμε τύχη. Βέβαια η ευκαιρία μας δόθηκε να μπούμε στο ματς όταν στις αρχές του Β’ ημιχρόνου μειώσαμε σε 1-2 αλλά η πίεση και η κυκλοφορία της μπάλας κράτησε για 15 λεπτά, μετά παρουσιάστηκε πάλι η εικόνα του Α’ ημιχρόνου. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν αλλά θα χαρακτηρίσουμε των αγώνα ως μια κακή παρένθεση  που θα πρέπει να μας πεισμώσει έτσι ώστε να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι όπως πρέπει και όπως μας αξίζει.

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Παπαπέτρος, Σφήκας, Κουταλής, Πατέλης, Κολέσσιας, Βερρόπουλος, Σάμαα, Βασιλείου, Σπαρίδης, Ουόγκο, Ντότσι, Βασιλάκης, Καρανάσιος.

Πίσω