ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 15 & 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

2014-03-13 09:02

Π.Ο.Ψ. - ΠΛΑΤΩΝ

 

Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 14:00 μμ η ομάδα μας δίνει ένα παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα του Πλάτωνα στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου. Η αντίπαλη ομάδα είναι στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με την δική μας οπότε η καλή εμφάνιση και η νίκη είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών μας και για την συγκομιδή βαθμών. Όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.


Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια) - ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας. Ο τέταρτος της βαθμολογίας με τον δεύτερο.  Οι  μικροί ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη μετά απο τα δύο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα που μας έφεραν στην τέταρτη βαθμολογικά θέση του ομίλου. Η νίκη αποκτά τεράστια σημασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί θα τους φέρει πιό κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση μιας απο τις τρείς πρώτες θέσεις του ομίλου τους.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Π.Ο.Ψ. (Junior)

Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία βαθμολογικά είναι παραπάνω απο την δική μας. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά δεν ανταμοίβονται απο την πολυπόθητη νίκη.

 

Πίσω