ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 15-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

2014-02-12 13:02

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ - Π.Ο.Ψ.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον τρίτο της βαθμολογίας Χαλκηδονικό στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων. Ο Χαλκηδονικόε είναι απο τις ομάδες που διεκδικούν με πολλές αξιώσεις μιά θέση στα μπαράζ του ομίλου για άνοδο στην Β΄ κατηγορία. ΟΛΟΙ μαζί  να ενισχύσουμε την ομάδα μας.

 

ΠΥΡΣΟΣ Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια)

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας. Εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική για τους μικρούς αθλητές μας, οι οποίοι με την σοβαρότητα που δείχνουν σε όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους για την νίκη και την διατήρηση της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου τους. Το γήπεδο παδοσφαίρου Κύμης βρίσκετε Καλαβρύτων & Φαναρίου στον κόμβο της Αττικής οδού με την Λ.Κύμης. Κυριακή 16/02/14 και ώρα 14:30 μμ.

 

Π.Ο.Ψ. (Junior) - Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία είναι η πρωτοπόρος του ομίλου και το ακλόνητο φαβορί με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 16/02/14 και ώρα 17:30 μμ στο γήπεδο του Χολαργού Β' στο νταμάρι.

Πίσω