ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

2014-02-18 09:38

Π.Ο.Ψ. - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 μμ η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στο γήπεδο του Απόλλωνα στο Κ.Χαλάνδρι. Ο Ιπποκράτης είναι βαθμολογικά παραπάνω απο την δική μας ομάδα οπότε η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την συγκομιδή των 3 βαθμών. Όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.


Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια) - Ν. ΙΩΝΙΑ 1

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας. Ο δεύτερος της βαθμολογίας με τον πρώτο. ΝΤΕΡΜΠΥ... Ενα παιχνίδι που δικαίως όλοι θα θέλουν να δούν. Οι   μικροί ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη που θα τους φέρει πιό κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση μιας απο τις τρείς πρώτες θέσεις του ομίλου τους. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12:00 μμ στο γήπεδο της οδού Τζαβέλα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

 

ΠΑΤΗΣΙΑ - Π.Ο.Ψ. (Junior)

Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία είναι στην τέταρτη θέση του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 μμ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Γαλατσίου.

 

Πίσω