ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 8 & 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

2014-03-05 08:15

 

ΤΑΤΑΥΛΑ - Π.Ο.Ψ.

Το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 15:00 μμ η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Ταταύλα στο γήπεδο τους στο Φαληρικό Δέλτα. Η αντίπαλη ομάδα είναι βαθμολογικά παραπάνω απο την δική μας οπότε η καλή εμφάνιση σ' αυτό το παιχνίδι είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών μας και για την συγκομιδή βαθμών. Όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Π.Ο.Ψ. (Αστεράκια)

Το επόμενο παιχνίδι των μικρών της ακαδημίας μας. Ο τέταρτος της βαθμολογίας με τον τρίτο.  Οι  μικροί ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη που θα τους φέρει πιό κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση μιας απο τις τρείς πρώτες θέσεις του ομίλου τους.

 

Π.Ο.Ψ. (Junior) - ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ένα παιχνίδι για τα μεγαλύτερα παιδιά της ακαδημίας (Junior) με μιά ομάδα η οποία βαθμολογικά είναι παραπάνω απο την δική μας. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι μικροί ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά δεν ανταμοίβονται απο την πολυπόθητη νίκη.

 

Πίσω