Π.Ο.Ψ. - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 0-4

2014-10-08 20:57

Τελείωσε σήμερα η πορεία της ομάδας στο θεσμό του κυπέλου. Σε ουδέτερο γήπεδο με πολλές απουσίες λόγω εργάσιμης ημέρας και με πολύ ζέστη. Το σκόρ βαρύ,( 0-4 ), δεν ανταποκρίνετε στην προσπάθεια των παικτών ιδίως έως το 65' λεπτό. Οι φάσεις λιγοστές μπροστά απο τις 2 εστίες αλλά η αντίπαλη ομάδα τις αξιοποίησε όλες. Το αποτέλεσμα πήρε διαστάσεις απο το 65' έως το 90' λεπτό. Δύο πέναλτυ ένα στο Α' ημίχρονο (13' λεπτό) και 1 στο τέλος του αγώνα (90' λεπτό) σφράγισαν την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας απο την επόμενη φάση του κυπέλου.

Δεν χάσαμε τίποτα αντίθετα κερδίσαμε εμπειρίες παίζοντας με ομάδες Β' κατηγορίας (Φοίνικας Περιστερίου, Λυκόβρυση). Οι αγώνες του κυπέλου έδωσαν την δυνατότητα στον προπονητή μας Δημήτρη Δημόπουλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το δυναμικό της ομάδας για τον μοναδικό στόχο που είναι μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Ξεκινά το επόμενο Σάββατο 11 Οκτωβρίου.

Αγωνίσθηκαν οι : Παπαϊωάννου, Παπανδρέου, Σφήκας, Πατέλης, Κολέσσιας, Ουόγκο (Γερός), Βερρόπουλος, Αναγνωστόπουλος Η., Ναστούλης, Ντότσι (Σταματόπουλος), Βέλλιος (Ρετζόπουλος).

Πίσω