ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

2014-06-17 21:13

Tην Δευτέρα 16 Ιουνίου  τελείωσε η ποδοσφαιρική σαιζόν του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού (ΠΟΨ), με το καθιερωμένο τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του Δ.Σ. που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !!.  Το κλίμα ήταν άριστο και δεν έπαψαν οι κόντρες και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ μας. Ποδοσφαιριστές και μέλη του συλλόγου έγιναν μια παρέα, αυτό που πραγματικά είναι ο ΠΟΨ.

Τώρα που τελείωσε η χρονιά και μένουν μόνο οι αναμνήσεις από τις καλές και τις κακές στιγμές, κάνοντας τον απολογισμό της σαιζόν θα πούμε ότι  ήταν μια χρονιά με πολλές παραξενιές και πολλές αλλαγές στην ομάδα. Δεν πήγε  όπως την περιμέναμε και την σχεδιάσαμε στην αρχή της. Πάλι στηρίχτηκε από τους πραγματικούς της φίλους, αυτούς που έρχονται στον σύλλογο γιατί αγαπούν τον ΠΟΨ, γιατί στέκονται δίπλα στην ομάδα στις χαρές και στις λύπες στις όμορφες και στις κακές στιγμές.

Δυστυχώς η ομάδα δεν απέδωσε με τις πραγματικές τις δυνατότητες, με το αρχικό υλικό η ομάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί και όχι τελειώνοντας να βρίσκεται κάτω από την μέση της βαθμολογίας. Οι προσωπικές κόντρες και οι αναίτιες δικαιολογίες ορισμένων παικτών να απέχουν από τις δραστηριότητες του συλλόγου,  δημιούργησαν αρνητικό κλίμα στην λειτουργία της ομάδας. Έκαναν λάθος όμως γιατί πέτυχαν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που πραγματικά επιθυμούσαν, η ομάδα συσπειρώθηκε ακόμη περισσότερο, υπήρχαν οι υγιείς βάσεις (ποδοσφαιριστές και παράγοντες που αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο) που στήριξαν την ομάδα στις δυσκολίες που πέρασε.

θα ετοιμάσουμε την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα με όραμα να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία, με βάση την ιστορία της και όχι να εμφανίζει εικόνα άλλη από αυτή που πραγματικά είναι.

Η βάση υπάρχει.

Νέος προπονητής υπάρχει. Θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης ο Δημόπουλος. Ξέρει την ομάδα αφού αγωνίσθηκε αρκετά χρόνια παίζοντας σαν τερματοφύλακας. Του ευχόμαστε όλοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Μπάμπη τον Κολέσσια πού βοήθησε σημαντικά την ομάδα,  έδωσε τα πάντα και τη νέα χρονιά θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ από άλλο πόστο, αυτό της τεχνικής διεύθυνσης.

Πίσω