ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

2014-05-19 08:50

 

Τελείωσε ομαλά και χωρίς προβλήματα και ο τελευταίος αγώνας για την φετινή σαιζόν, παρά τις γυρισμένες πλάτες ορισμένων "παικτών". Ηττηθήκαμε από την ομάδα του Λαρισαϊκού με 3-0. Δεν υπάρχουν σχόλια για τον αγώνα αφού δεν είχε καμία απολύτως σημασία το αποτέλεσμα. Το μόνο που μετρούσε ήταν η συμμετοχή και η απροβλημάτιστη λειτουργία της ομάδας.

Δυστυχώς έλειψαν αναίτια και χωρίς δικαιολογία ορισμένοι "παίκτες", σταδιακά από την αρχή της σαιζόν, οι οποίοι πολύ πιθανόν δεν θα έχουν συνέχεια στην νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί. Απαξίωσαν με την στάση τους και την συμπεριφορά τους την ομάδα που την φανέλα της την έχουν τιμήσει  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που είχαν αξία σαν άνθρωποι και ΟΧΙ ανθρωπάκια και παικτάκια. Δεν έχει ανάγκη ο σύλλογος τέτοιους "παίκτες". Θεώρησαν ότι θα τους παρακαλέσει η ομάδα να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της παρά την θελησή τους και προσπάθησαν να εκβιάσουν καταστάσεις.

Ο σχεδιασμός της νέας ομάδας θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Υπάρχει η αγάπη πρός τον σύλλογο, υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό και σχετικά υπάρχει μια υγιή βάση ποδοσφαιριστών (μόνο τα καλά παιδιά) που θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια, για καλύτερες εμφανίσεις και παρουσιάσεις της ομάδας μας, δεν θέλουμε τα "παικτάκια".

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν για όσο κρίνει ο προπονητής Χ. Κολέσσιας ΜΟΝΟ για τους παίκτες που η στάση και η σοβαρότητα τους είναι άριστη.

Πίσω