ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΟΨ 1-3

2016-02-22 10:46

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Πολύ πάθος και πολύ δύναμη από την ομάδα μας αλλά και πολύ σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Παρά το πολύ πρωϊνό ξύπνημα οι παίκτες του Παπαδόπουλου ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Με το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε το πάθος των παικτών για την νίκη. Οι συνεχόμενες φάσεις μπροστά από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να ανοίξει το σκορ.  Έπρεπε να φθάσουμε στο 19’ λεπτό ώστε ο Σφήκας με ωραίο σουτ να γράψει το 0-1. Η αγωνιστικότητα των παικτών δεν σταμάτησε παρά το γεγονός ότι μετά από κόντρες ή μπάλα έφθασε στον αντίπαλο παίκτη ο οποίος με σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Παπαϊωάννου έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για να γίνει το 1-1. Έως την λήξη του ημιχρόνου οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες πολλές χωρίς να μπει κάποιο γκολ. Το Β’ ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό και σε ορισμένες φάσεις έφθανε στα όρια του αντιαθλητικού. Το αποτέλεσμα ήταν η απευθείας κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο αμυντικό παίκτη για επικίνδυνο παίξιμο.  Το 1-2 έγινε μετά από  καταπληκτική κεφαλιά του Καρυστινού στο 64’ λεπτό μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες μας. Το 1-3 ήρθε στο 89’ λεπτό με ωραίο πλασέ του Σφήκα για να σφραγίσει την νίκη για την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αγωνιστική διάθεση και το πάθος για την νίκη που δεν έλειψε σε καμία στιγμή του αγώνα.

Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου, Βερρόπουλος, Zylali, Γερός, Πατέλης, Παπαδόπουλος, Βασιλείου (Bega), Καρυστινός (Σταματάκης), Περουτσέας (Ουόγκο), Ναστούλης, Σφήκας.

Πίσω