ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2015-10-07 10:53

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015-2016

 

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς πραγματοποίησε ο σύλλογος του Π.Ο.Ψυχικού. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Μιχαήλ από την ενορία του Αγίου Γεωργίου του Νέου Ψυχικού. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Ξυριδάκης Παντελής οι Αντιδήμαρχοι Πετρίτση Κατερίνα και Σαμαρόπουλος Βύρωνας, η αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Αγγελάκη Νατάσσα και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κούμπα Αννα και Δημουλά Ελση, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου, μαζί με τους προπονητές τους. Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγιασμό και οι γονείς των μικρών παιδιών.

Ο πατήρ Μιχαήλ ευλόγησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε στην οικογένεια της ομάδας μας υγεία, σταθερότητα και πρόοδο.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Θανάσης Χανακούλας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τίμησε με ειδική πλακέτα τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη για την συνεχόμενη και αμέριστη συμπαραστασή του προς τον σύλλογο.

Τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης ο οποίος ανέφερε ότι: «Ο ΠΟΨ είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους του Δήμου μας όπου επιτελούν ένα έργο. Το έργο αυτό είναι ο προσανατολισμός της νεολαίας προς το ποδόσφαιρο και κυρίως προς τον αθλητισμό. Εμείς στον δήμο  βοηθάμε όσο μπορούμε αυτούς του συλλόγους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών μας. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση του συλλόγου για όλα αυτά που κάνει για τα παιδιά μας, αλλά και να ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, κυρίως όμως στο ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ με πολύ καλές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες». 

Στην συνέχεια δόθηκε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου την οποία εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Γιασαφάκης για την πολυετή συνεργασία που έχουμε, τόσο στην χρήση των γηπεδικών εγκαταστασεών τους όσο και την συμπαραστασή τους σε όλες τις αθλητικές μας δραστηριότητες.

Με το πέρας του αγιασμού οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας ξεκίνησαν την απογευματινή τους προπόνηση υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.

Πίσω