ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-09-16

2016-09-27 11:30


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού, ενόψει του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή του το 1926, αποφάσισε να αφιερώσει τους εντός έδρας αγώνες του φετινού πρωταθλήματος της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου, στους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και αποτέλεσαν μέρος της ένδοξης ιστορίας του.

Η ενέργεια αυτή είναι η πρώτη στη σειρά των ενεργειών της διοίκησης ένεκα των 90 χρόνων, γιατί νιώθουμε την ευθύνη, την ανάγκη και το ηθικό βάρος να αποδώσουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής στα πρόσωπα που διαδραμάτισαν ιδιαίτερο ρόλο στην ύπαρξη και την πορεία του συλλόγου μας και η σημαντικότητα της προσφορά τους ήταν πολυδιάστατη:

ü  Ανέδειξαν και έκαναν διάσημη την περιοχή μας, το Ψυχικό στο πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, το ποδόσφαιρο, αφού για μακρό διάστημα η ομάδα του Π.Ο.Ψ. τότε, αγωνίζονταν στη σημερινή Β’ Εθνική κατηγορία.   

ü  Αποτέλεσαν το παράδειγμα για τα νεώτερα παιδιά της περιοχής μας, ενισχύοντας την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες λόγω του σπουδαίου χαρακτήρα τους.

ü  Εμάς τους νεώτερους, μας ενέπνευσαν για τη σκυτάλη που κρατάμε έχοντας το χρέος να την φτάσουμε όσο πιο μακριά και όσο ψηλότερα γίνεται.

Ως εκ τούτου, σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και των προσώπων που κατά αλφαβητική σειρά θα αφιερωθεί η κάθε αγωνιστική:

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΒΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Π.Ο.Ψ. - Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ

11η

ΖΑΛΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Π.Ο.Ψ.- ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ

13η

ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ

Π.Ο.Ψ.- ΚΟΛΩΝΟΣ

15η

ΜΟΥΡΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Π.Ο.Ψ.- ΙΑΣΩΝ

16η

ΝΙΚΟΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Π.Ο.Ψ.- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

18η

ΞΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Π.Ο.Ψ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

20η

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

22η

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΤΤΑΛΟΣ

24η

ΣΑΡΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

25η

ΣΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΚΟΡΩΝΙΔΑ

27η

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

29η

ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Π.Ο.Ψ. - ΑΤΤΙΚΟΣ

 

Επίσης, θέλουμε εκ των προτέρων να ζητήσουμε συγγνώμη για κάθε ακούσια παράλειψή μας σε πρόσωπα που δεν αναφέρονται και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν.

Για το λόγο αυτό, ο καθιερωμένος αγώνας παλαιμάχων που επίκεινται να διεξαχθεί εντός του τρέχοντος έτους και έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό, θα αφιερωθεί στον ‘’Αφανή Ήρωα’’ που ανέκαθεν υπήρχε και υπάρχει σε κάθε ενεργό σύνολο, όπως ο ιστορικός σύλλογός μας.

 

 

 

 

Με τιμή,

Εκ μέρους της Διοίκησης του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ

 

Ιωάννης Πετρίδης

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η επίσημη ημέρα και ώρα τέλεσης του κάθε αγώνα, αποφασίζεται από την διοργανώτρια αρχή την Ε.Π.Σ.Αθηνών και ανακοινώνεται εκτός απροόπτου κάθε Τρίτη πριν την τρέχουσα αγωνιστική στο website: www.epsath.gr , στο website του Π.Ο.Ψ. www.popsfc.gr , καθώς και σε έντυπες ανακοινώσεις σε δημοφιλή σημεία του προαστίου μας. 

Πίσω