ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

2017-06-30 11:39

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, παιχνίδι και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της. Το κλείσιμό της σηματοδοτείται από την καθιερωμένη εκδήλωση λήξης των Aκαδημιών για την περίοδο 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο 5Χ5 του 1ου Γυμνασίου N. Ψυχικού.

Έδωσαν το παρόν οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ποδοσφαίρου μαζί με τους γονείς τους γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο αψηφώντας τον καύσωνα, ο Πρόεδρος Ιωάννης Πετρίδης, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές των τμημάτων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε oδηγίες–συμβουλές για την καλοκαιρινή περίοδο από τους προπονητές των τμημάτων προς τους αθλητές και παράλληλα, ενημέρωση των γονέων από τη διοίκηση για το πλάνο λειτουργίας της νέας χρονιάς και για πρώτη φορά παροχές που αφορούν όλα τα μέλη του Συλλόγου (γονείς και αθλητές) από τα ΕΛΤΑ (ηλεκτρική ενέργεια) και από τον όμιλο ΙΑΣΩ (δωρεάν ιατρικές παροχές και διαγνωστικές εξετάσεις).

Για πρώτη χρονιά συμμετείχαν δέκα τμήματα στο πρωτάθλημα SOCCERLINK και 1 τμήμα στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.

1.            Μπόμπιρες 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ

2.            Αστεράκια 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

3.            Projunior 1 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ

4.            Projunior 2 2Β ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

5.            Projunior 3 2Β ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

6.            Projunior 4 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

7.            Junior 1 & 4 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

8.            Junior 2 ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

9.            Junior 3 Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ

10.         Παμπαίδες 1Β ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

11.         Παίδες 2Α ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης τύπου SURVIVOR από τους μικρούς αθλητές ανά τμήμα και η εκδήλωση έκλεισε με αγώνα  ποδοσφαίρου μεταξύ των Προπονητών της ακαδημίας και μικτής ομάδας Παλαιμάχων & Γονέων. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός νικητής ήταν οι Παλαίμαχοι-Γονείς.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η έναρξη της νέας σαιζόν 2017-2018 έχει ορισθεί να ξεκινήσει με ελπίδα και πολύ όρεξη για δουλειά στις 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Δ.Σ του Π.Ο.Ψ. εύχεται στους αθλητές μας και τους γονείς τους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σας περιμένουμε τη νέα χρονιά με πολύ ποδόσφαιρο. 

 

 

Πίσω