ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

2016-06-16 11:49

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, παιχνίδι και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της. Το κλείσιμό της σηματοδοτείται από την καθιερωμένη εκδήλωση λήξης των Aκαδημιών για την περίοδο 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο 5Χ5 του 1ου Γυμνασίου N. Ψυχικού.

Έδωσαν το παρόν οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ποδοσφαίρου μαζί με τους γονείς τους γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο, ο Πρόεδρος Θανάσης Χανακούλας, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές των τμημάτων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε oδηγίες–συμβουλές για την καλοκαιρινή περίοδο από τους προπονητές των τμημάτων προς τους αθλητές και, παράλληλα, ενημέρωση των γονέων από τη διοίκηση για το πλάνο λειτουργίας της νέας χρονιάς.

Αγώνας επίδειξης από τους μικρούς αθλητές ανά τμήμα.

Βραβεύσεις για τα μικρά ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ που στο πρωτάθλημα SOCCERLINK κατέκτησαν την τρίτη θέση με συνεχόμενους αγώνες όλη την αθλητική χρονιά 2015-2016 και στο τουρνουά της ΕΠΣΑ στο RANCH (Σοφικό-Κορινθίας) τα PROJUNIOR 3 κατέκτησαν αήττητα την πρώτη θέση. Από τις διοργανώσεις που συμμετείχαν παρέλαβαν τα μετάλλιά και το κύπελλο κάθε τμήμα ξεχωριστά για να εορτάσουν τις κατακτήσεις τους και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους γονείς τους

Για πρώτη χρονιά συμμετείχαν οκτώ τμήματα στο πρωτάθλημα SOCCERLINK.

1.    Μπόμπιρες 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ

2.    Αστεράκια 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

3.    Projunior 1 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ

4.    Projunior 2 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

5.    Projunior 3 2ος ΟΜΙΛΟΣ SOCCER TALENTS

6.    Junior 3ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

7.    Παμπαίδες 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

8.    Παίδες ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

Στην συνέχεια και ανά τμήμα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που συμμετείχαν παρέλαβαν το μετάλλιο τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ με ελπίδα και όρεξη για δουλειά.

Το Δ.Σ του Π.Ο.Ψ. εύχεται στους αθλητές μας και τους γονείς τους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σας περιμένουμε τη νέα χρονιά με πολύ ποδόσφαιρο. Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν μέχρι τέλος Ιουνίου.

Πίσω