ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

2015-03-31 09:47

Ένας σημαντικός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 το απόγευμα, στο γήπεδο «Κάτω Χαλανδρίου» με εισιτήριο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στην εθελοντική οργάνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αντίπαλοι ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού και του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, ο κόσμος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενίσχυση του οργανισμού.

Το Διοικητικό συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Π.Ο. Ψυχικού ευχαριστούν, τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού για την συμπαραστασή του, την Διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Αντώνη Μαραγκουδάκη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους συμπολίτες μας που για μία ακόμη φορά έδειξαν την αγάπη τους συμμετέχοντας ενεργά για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Για την ιστορία το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1 αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για επανάληψη του αγώνα… και ετήσιας καθιέρωσης του θεσμού.

Αγωνίσθηκαν με αλφαβητική σειρά για την ομάδα του ΠΟΨ οι : Θ. Αβαράκης, Κ. Γερός, Δ. Γεώργας, Κ. Γεώργας, Α. Γραμματικόπουλος, Ι. Δακτυλάς, Κ. Δελλής, Δ. Δημόπουλος, Κ. Καλογερόπουλος, Δ. Καπάνταης, Καπετανάκης, Ν. Κοντογιάννης, Π. Κοντογιάννης, Α. Κώττης, Αθ. Μούρτος, Ι. Μπουρλέκας, Γ. Μπουτίδης, Αρ. Νάκας, Γ. Νακόπουλος, Π. Νακόπουλος, Μ. Πολιτόπουλος, Μ. Πρωτοψάλτης, Ν. Ρεντίφης, Γ. Σαρηγιαννίδης, Β. Σιμεόνοφ, Αθ. Χανακούλας.

Προπονητής Χ. Κολέσσιας.

Πίσω