ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ 2-3

2016-04-04 10:17

 

Παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα με πολύ ένταση και πάθος από τους παίκτες και των 2 ομάδων η χθεσινή συνάντηση με τον Φοίνικα Καλλιθέας. Πολύ μεγάλη η παρουσία των φιλάθλων μας που ακολουθεί την ομάδα εντός και εκτός έδρας. Είναι ο 12ος παίκτης που με τις φωνές και τις παροτρύνσεις τους σπρώχνουν την ομάδα μας προς την νίκη για την επίτευξη του στόχου της.

Το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος στο Α’ μέρος από την ομάδα μας όπου σημειώθηκαν  και τα 2 γκολ του Ναστούλη στο 28’ και 41’ λεπτό. Οι ευκαιρίες και οι τελικές προσπάθειες πάρα πολλές για να ανέβει ο δείκτης του σκορ σε πολύ υψηλότερο νούμερο αλλά η μπάλα είχε άλλα σχέδια για την συνέχεια του παιχνιδιού. Η αδικαιολόγητη χαλαρότητα που εμφάνισε η ομάδα μας στο Β’ μέρος κόντεψε να μας στοιχίσει πολύ ακριβά αφού μέσα σε διάστημα 5 λεπτών κατάφερε η αντίπαλη ομάδα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Έπρεπε να φθάσουμε στο 84΄ λεπτό για να κλειδώσουμε όπως αποδείχθηκε την νίκη. Η γνωστή ατάκα του Γ.Βασίλαρου στις εκτελέσεις των στημένων φάουλ «με βούτυρο..» έπιασε τόπο αυτή την φορά. Εκτελεστής ο Περουτσέας με αριστοτεχνικό φάουλ έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα λύτρωσε την ομάδα μας από τα χειρότερα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της αποστολής.

Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου, Zylali, Παπαπέτρου Χ., Πατέλης, Γερός (Περουτσέας), Braxhimllari, Βασιλείου (Bega), Παπαδόπουλος, Ναστούλης (Ουόγκο), Καρυστινός, Σφήκας.

Πίσω