ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΠΟΨ 0-1

2016-03-07 09:50

 

Παιχνίδι με άγχος

Σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση από την ομάδα μας στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Χρυσούπολης. Απαράδεκτη κατάσταση στον χώρο των αποδυτηρίων που μόνο αποδυτήρια δεν είναι για να ετοιμαστεί ομάδα πρίν απο παιχνίδι. Πάντα πολυπληθείς η παρουσία των φιλάθλων μας που ακολουθούν και συμπαραστέκονται στην ομάδα εντός και εκτός έδρας.

 Απολύτως δίκαιη νίκη. «Πιο ομάδα» σε όλα τα επίπεδα η δική μας. Με λίγη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων που δημιούργησε, θα είχε κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Στο 23’ λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια ξεκινώντας από το κέντρο του γηπέδου και ξεπερνώντας τους αντίπαλους παίκτες ο Μάριος Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα στο σκορ, καθώς δεν απειληθήκαμε από τους γηπεδούχους, μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Από την άλλη, δεν είχαμε την ψυχραιμία στην τελική πάσα, στην τελική ενέργεια, ώστε να εκμεταλλευτούμε τους πολλούς κενούς χώρους που υπήρχαν, για να πετύχουμε δεύτερο γκολ , το μαρτυρούν οι 15 τελικές !! προσπάθειες.

Άριστη η φιλοξενία απο την ομάδα του Γαλαξία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας.

Έπαιξαν οι: Παπαϊωάννου, Παπαπέτρου Χ., Zylali, Αντωναίος (Ουόγκο), Πατέλης, Παπαδόπουλος, Bega (Βερρόπουλος), Καρυστινός, Περουτσέας (Κοντογιάννης Γ.), Ναστούλης, Σφήκας.

Πίσω