ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΟΨ 2-2

2015-04-27 09:19

 

 

Συγκλονιστικό παιχνίδι ειδικότερα στο Β’  ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα 4 γκόλ της αναμέτρησης. Η ζέστη ήταν ο αρνητικός παράγοντας που επηρέασε αρνητικά την προσπάθεια των παικτών. Το Α’  ημίχρονο κύλησε με λιγοστές φάσεις και κάποια μακρινά σούτ μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Κεραυνού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν άφηνε περιθώρια στους αντίπαλους παίκτες να είναι απειλή για την εστία του Παπαϊωάννου. Στο Β’ ημίχρονο ανεβάσαμε την αποδοσή μας παίζοντας κλειστά και με αντεπιθέσεις. Προηγηθήκαμε αρχικά με εξαίρετη ενέργεια του Σάμαα και διπλασιάσαμε το σκόρ με φοβερό πλασέ του Σφήκα που πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αρχικά μείωσε η ομάδα  του Κεραυνού σε μια φάση όπου η αμυνά μας δεν λειτούργησε όπως σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η ισσοφάριση ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Πρίν την ισοφάριση είχαμε μία απίθανη φάση για να αυξήσουμε το σκόρ όταν από σέντρα του Βερρόπουλου η κεφαλιά του Χρυσικού μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω ζέστης. Η φιλοξενία του Κεραυνού ήταν άριστη.

Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου, Βερρόπουλος, Σφήκας, Κουταλής, Πατέλης, Κολέσσιας, Σταματόπουλος, Καρανάσιος, Σοφιανός, Σάμαα,  Χρυσικός, Βασιλάκης, Μεντάκης, Κοντογιάννης.

Πίσω