Π.Ο.Ψ. - Α.Ε. ΙΛΙΟΥ 4-0

2015-12-21 09:26

 

Το δώρο των εορτών, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ήρθε με τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς επικρατώντας  4-0 απέναντι στην αντίπαλη ομάδα της Α.Ε. Ιλίου (σημειώνοντας την πρώτη νίκη) εντός έδρας!!

Το άγχος και η πίεση που δέχονταν οι παίκτες από τις ευκαιρίες  που χάνονταν η μία πίσω από την  άλλη, τα 4 δοκάρια!!,  λες και η μπάλα να μην θέλει να μπει στα δίχτυα, η στοιχειωμένη εικόνα απο τους προηγούμενους αγώνες άλλαξε από την στιγμή που μπήκε το 1ο γκολ.

Μετά το 1-0 οι παίκτες του Παπαδόπουλου ήταν εντυπωσιακοί και  έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έφυγε το άγχος και η πίεση και μέσα σε διάστημα 12 λεπτών πέτυχαν άλλα 3 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο, για να σταματήσει ο δείκτης του σκορ στο εντυπωσιακό 4-0. Εισέπραξαν αυτό που άξιζαν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Από 1 γκολ πέτυχαν οι Σφήκας, Πατέλης, Ουόγκο και Ναστούλης.

Με την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του νέου έτους η ομάδα μας συμπληρώνει 90 χρόνια από την ιδρυσή της. 90 χρόνια Π.Ο.Ψ.

Έπαιξαν οι  : Παπαιωάννου, Βασιλάκης, Βερρόπουλος, Πατέλης, Γερός, Καρανάσιος, Βασιλείου (Ουόγκο), Παπαπέτρου Χ. (Στεφανόπουλος),  Σφήκας , Zylali, Bega (Ναστούλης).

 

Πίσω