ΠΟΨ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 5-1

2016-03-21 10:06

 

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου μέχρι να βρουν τα πατηματά τους  μετά την αγωνιστική απραξία λόγω του τριημέρου των αποκριών, μέχρι να ξεπεράσουν τον εκνευρισμό που μετέφερε η αντίπαλη ομάδα προσπαθώντας να κάνει καταστροφικό παιχνίδι με καθυστερήσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα, μέχρι να βρουν τις θέσεις τους λόγω απουσιών, δεν κατάφεραν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου. Το γρήγορο γκολ του Μάριου Παπαδόπουλου άλλαξε για λίγο την εικόνα του παιχνιδιού έως την στιγμή που η ολιγωρία και η κακή αμυντική ισορροπία στην άμυνα έδωσαν  την δυνατότητα στον αντίπαλο επιθετικό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η συνέχεια μία από τα ίδια, πάλι καθυστέρηση και εκνευρισμό έως την λήξη του ημιχρόνου.

Στο Β΄ ημίχρονο η είσοδος  του Ουόγκο στο κέντρο έδωσε τις λύσεις που ήθελε η ομάδα και άρχισε να κυριαρχεί στο χώρο του γηπέδου.  Σε διάστημα 20 λεπτών πέτυχε 4 γκολ.  Στο 55΄λεπτό έξοχη ασίστ του Βασιλείου στον Περουτσέα και το 2-1 είναι γεγονός. Από αυτό το χρονικό σημείο και έπειτα δεν υπήρξε αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα και το 3-1 με τον Καρυστινό έμελε να είναι η φυσική ροή του παιχνιδιού. Από εκτέλεση κόρνερ έγινε το 4-1 με τον Μάριο Παπαδόπουλο από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και το κερασάκι στην τούρτα στο 75΄ λεπτό έβαλε ο Zylali με ωραία προσπάθεια από δεξιά πέρασε όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 5-1.

Άριστη η διαιτητική τριάδα των Κοκαρίδα, Μαράνου και Τζαχρήστα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στου παίκτες μας για την κατάθεση ψυχής που δίνουν σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδας.

Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου, Βερρόπουλος, Zylali, Παπαδόπουλος, Πατέλης, Καρυστινός, Bega (Ουόγκο), Βασιλείου (Παπαπέτρου Χ.), Περουτσέας (Χρανιώτης), Ναστούλης, Σφήκας.

Πίσω