ΠΟΨ - ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0

2016-02-08 10:08

 

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων το παρακολούθησαν. Η συνεχόμενα πολυπληθείς ανταπόκριση των φιλάθλων μας στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της είναι φανταστική, είναι ο 12ος παίκτης.

Φοβερός αγώνας, με πολύ δύναμη και πολύ πάθος με δίψα για την νίκη από τους παίκτες μας που από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα κυνήγησαν το γκολ χάνοντας τριπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το 1’ λεπτό. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη χωρίς να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.  Η συνεχής πίεση καρποφόρησε στο 42’ λεπτό μετά από  κεφαλιά του Πατέλη που έφτασε τα 4 γκολ φέτος. Το 1-0 κράτησε έως την λήξη του Α’ ημιχρόνου χάνοντας ανεπανάληπτες ευκαιρίες για την επίτευξη ενός τουλάχιστον γκολ ακόμη. Η αλλαγή του Κοντογιάννη με τον Περουτσέα στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου ήταν η αρχή για την επίτευξη του 2ου γκολ. Στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με την μπάλα και μετά από άριστη ενέργεια ήρθε σε θέση βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα. Το αποτέλεσμα ήταν να τον ανατρέψει ο αντίπαλος αμυντικός να κερδίσει την αποβολή του και πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναστούλης. Ο τερματοφύλακας αρχικά απέκρουσε την μπάλα αλλά  την έστειλε πάλι στα πόδια του Ναστούλη που στο δεύτερο σουτ δεν αστόχησε. Η προσπάθεια για την επίτευξη και άλλου γκολ δεν σταμάτησε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο με φοβερές ευκαιρίες μπροστά απο την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η μοναδική στιγμή που απειλήθηκε η εστία μας ήταν προς το τέλος του αγώνα. Μετά από αδράνεια των παικτών μας βρέθηκαν τρείς αντίπαλοι επιθετικοί τετ α τετ με την εστία του Παπαϊωάννου ο οποίος απέκρουσε με ψυχραιμία το σουτ που επιχείρησε ο αντίπαλος παίκτης κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Η διαιτησία άριστη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που έδειξαν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου, Παπαπέτρου Χ.,Βερρόπουλος, Γερός, Πατέλης, Παπαδόπουλος, Zylali, Καρυστινός (Bega), Κοντογιάννης (Περουτσέας), Ναστούλης, Σφήκας (Ουόγκο).

 

Πίσω