ΠΟΨ - ΥΜΗΤΤΟΣ 3-0

2016-02-29 10:04

Ανεπανάληπτα  αγωνιστικά παιχνίδια  μας  χαρίζουν κάθε φορά  οι παίκτες του Παπαδόπουλου.

Ο κόσμος πολυπληθείς για μία ακόμη αγωνιστική, φανταστικός και ενθουσιώδης . Είναι ο 12ος παίκτης που ακολουθεί την ομάδα εντός και εκτός έδρας  που παροτρύνει και  χειροκροτεί τους παίκτες μας  καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

 Ο αγώνας με τον Υμηττό στο Α΄μέρος ήταν ντέρμπυ, δυνατό μοιρασμένο  παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο Β΄μέρος Η αλλαγή του Παπαπέτρου και οι εσωτερικές  αλλαγές των παικτών  άλλαξαν τις ισορροπίες  και το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Η  πρώτη ουσιαστικά επίθεση προς την αντίπαλη εστία έφερε  το  γρήγορο γκολ του Περουτσέα στο 47’ λεπτό.  Από το σημείο αυτό η ομάδα άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα χωρίς λάθη με σωστή αλληλοκάλυψη και στο 54’ λεπτό ήρθε ο κεραυνός του Ναστούλη αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή για  να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο του αντίπαλου αμυντικού στο 60’ λεπτό άνοιξε περισσότερους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Σειρά για το 3-0 είχε ο Μάριος Παπαδόπουλος με προβολή στο 74’ λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν η κεφαλιά του Ουόγκο αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίσθηκαν αλλά και σε όλους τους παίκτες που ήταν στον πάγκο.

 Έπαιξαν οι : Παπαϊωάννου,  Βερρόπουλος, Zylali, Γερός, Πατέλης, Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης Γ. (Παπαπέτρου Χ.), Καρυστινός (Ουόγκο), Περουτσέας, Ναστούλης (Σταματάκης), Σφήκας.

 

Πίσω