Άξιζε την νίκη η Διάνα Ηλιούπολης (3-0) με την συνολική της παρουσία στο σημερινό αγώνα και την κατέκτησε απέναντι στον ΠΟΨ που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο γήπεδο και προσπάθησε πολύ να αντιστρέψει την έκταση του σκορ.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο ανέβηκε ο ρυθμός στην αναμέτρηση και ήρθε το γκολ από τον Παπαδόπουλο στο 28' (1-0) με σουτ μέσα από την περιοχή. Στην αμέσως επόμενη φάση κέρδισε το πέναλτι ο Σανιαν ύστερα από την ανατροπή του από αμυντικό της Διάνα και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Βελέντζας αλλά ο Marcou δεν του επέτρεψε να φέρει το μάτς στα ίσια, αποκρούοντας στην δεξιά του γωνία.
Από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη στο 52' ο Παπαθανασίου βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Ο Σαραντόπουλος ήταν εκείνος που στο 74' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης κάνοντας με σουτ το 3-0 σε αντεπίθεση της ομάδας του. Με αυτή την νίκη η ομάδα της Ηλιούπολης πέρασε στην 6η θέση με 22 βαθμούς ενώ ο ΠΟΨ έμεινε κολλημένος στην 8η θέση με 19 βαθμούς.
Έπαιξαν οι : Νίκας,Τζέμαρης (56' Κούσης), Παπουτσάκης (64' Γραμμένος), Βεργής, Βελέντζας, Βιταλιώτης, Ταβάρες (46' Ηλιακίδης), Νταούτι, Κυριόπουλος, Κρασώνης (56' Πανόπουλος), Σανιαγκ (56' Βλάχος).


